Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond

Amerikaanse whiskey

Amerikaanse whiskey is whisky geproduceerd in de Verenigde Staten. De belangrijkste soorten Amerikaanse whiskey zijn bourbon whiskey, rogge whiskey, rogge malt whiskey, malt whiskey, tarwe whiskey, Tennessee whiskey en maïs whiskey. Al deze zijn gemaakt van puree met ten minste 51% van de genoemde granen.

 

Ook inbegrepen zijn blended whiskey’s, blends van pure whiskey’s, graan whiskey’s en gedistilleerde whiskey’s, die geen dominante korrel specificeren. In het geval van blends kunnen Amerikaanse whiskey’s kunstmatige kleur- en smaakstoffen bevatten. Wetten die de bovengenoemde producten reguleren, variëren tussen producten die voor verkoop in de Verenigde Staten worden geproduceerd en producten die naar het buitenland worden geëxporteerd.

De productie en etikettering van Amerikaanse whiskey valt onder Titel 27 van de Amerikaanse Code of Federal Regulations. Buiten de Verenigde Staten erkennen verschillende andere landen bepaalde soorten Amerikaanse whiskey, zoals bourbon en Tennessee-whiskey, als inheemse producten van de Verenigde Staten die in de Verenigde Staten moeten worden geproduceerd (hoewel niet noodzakelijkerwijs gebotteld). Wanneer Amerikaanse whiskey in een ander land wordt verkocht, kan het ook nodig zijn om te voldoen aan de lokale productvereisten die gelden voor whiskey in het algemeen wanneer deze in dat land wordt verkocht. In sommige gevallen kan dit gepaard gaan met strengere normen dan de Amerikaanse wetgeving.

De Canadese wet vereist dat producten die als bourbon of Tennessee-whiskey worden geëtiketteerd, moeten voldoen aan de wetten van de Verenigde Staten die de vervaardiging ervan reguleren “voor consumptie in de Verenigde Staten”. Sommige andere landen specificeren deze vereiste niet. Dit onderscheid kan belangrijk zijn, aangezien de Amerikaanse regelgeving substantiële vrijstellingen bevat voor producten die zijn gemaakt voor export in plaats van voor consumptie binnen de Verenigde Staten.

Leeftijd Verificatie

Om de webshop van DrankStunter te mogen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Door op ‘Akkoord’ te klikken verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent.

Of

Cheers to the moment
Direct op de hoogte Wij zullen je informeren wanneer het product in voorraad is. Laat hieronder je geldig e-mailadres achter.
Uw e-mailadres Aantal We zullen je adres niet met iemand anders delen.