Toont alle 3 resultaten

Nederlandse gin

Gin is een distillaat dat sterk verbonden is met de Nederlandse geschiedenis, hoewel maar weinig mensen weten van de oude wortels in de Nederlandse jenever.

By the Dutch Gin, gelanceerd in mei 2017, is geboren om het erfgoed van dit distillaat onder de aandacht te brengen. Het wordt batchgewijs gedistilleerd in Schiedam, de geboorteplaats van Genever, en bevat 8 traditionele botanische producten. Misschien een beetje nostalgisch naar de zachte tonen van zijn voorouders, onze Gin behoudt een vleugje mout dat hem heel speciaal maakt in zijn soort.

De gedistilleerde Nederlandse Gin wordt gemaakt bij Herman Jansen Distilleerderij in Schiedam, de stad waar Gin is ontstaan. De oer-Hollandse specerijen & botanicals worden apart gedistilleerd in een pot still. De gedestilleerde worden vervolgens gemengd en op 42,5% alcohol per volume gebracht; een percentage gekozen door onze meesterdistilleerder voor de perfecte balans of aroma en mondgevoel. Een unieke gin die de traditie van Schiedamse jenever vermengt met de beste botanicals en specerijen.

Leeftijd Verificatie

Om de webshop van DrankStunter te mogen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Door op ‘Akkoord’ te klikken verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent.

Of

Cheers to the moment
Direct op de hoogte Wij zullen je informeren wanneer het product in voorraad is. Laat hieronder je geldig e-mailadres achter.
Uw e-mailadres Aantal We zullen je adres niet met iemand anders delen.