BestellenFAQ

Veilig bestellen

DrankStunter.nl is lid van WebwinkelKEUR, dit geeft aan dat winkelen bij ons veilig en betrouwbaar is. Na het plaatsen van een bestelling krijgt de klant een e-mail van ons, vanuit Webwinkelkeur. Hier kan de klant dan een review achterlaten over ons, de klant kan dan aangeven hoe hij ons heeft ervaren. Zo krijg je te allen tijde een objectief beeld over ons. Wij adviseren om nooit zomaar je (inlog)gegevens af te geven aan anderen. Weet dat DrankStunter nooit naar jouw inloggegevens zal vragen.

Bestellen en verzendkosten

DrankStunter levert vooralsnog alleen in Nederland. Bij een bestelling boven de €175,- berekenen wij geen bezorgkosten.
Indien het een fout van de klant is worden de kosten voor retourzending ook aan de klant berekend. Voor het afleveren bij een van onze afhaalpunten (Den Haag, Rotterdam) worden geen verzendkosten berekend.

Track and Trace

Het heeft alleen maar voordelen om een account aan te maken op onze website. Je kunt hier bijvoorbeeld de actuele status van de bestelling volgen en een overzicht van alle bestellingen vinden. Wanneer de bestelling wordt verzonden met onze vervoerder krijg je na 16:00 uur een automatische e-mail. Hierin staat ook een link om te zien waar de bestelling zich precies bevindt met een eventuele indicatietijd voor bezorging.

Herroepingsrecht

Na levering geldt een bedenktijd van 14 dagen.

Voor het terugsturen verzoeken wij je om de drank(en) zo goed mogelijk in te pakken, zodat de retourzending ook veilig kan verlopen. Kosten zijn voor de rekening van de klant. Bekijk hier de voorwaarden onder het kopje retourneren, hier vind je tevens ook het herroepingsformulier welke je dient mee te sturen. Indien je vragen hebt over het bestellen en retourneren, dan kun je deze terugvinden op onze FAQ pagina. Mocht je vraag er niet tussen staan dan kun je contact opnemen met de klantenservice of gebruikmaken van ons contactformulier.

Webwinkel Keurmerk

Heb je niet je antwoord kunnen vinden? Bekijk dan onze veelgestelde vragen (FAQ)

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen