BetalingFAQ

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online bestelling afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Ideal.

Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple. Ons systeem detecteert automatisch of je betaalt vanaf een Apple device. Na het selecteren van Apple Pay als betaalmethode wordt de betaling voltooid met de Touch ID of Face ID. De betaalmethode hangt af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment is er alleen ondersteuning voor creditcards.

  • Beschikbaar voor alle Apple-gebruikers
  • Snel, veilig en gemakkelijk betalen
  • Voldoet aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2)

Vooruitbetalen

Bij vooruitbetaling, ofwel overboeking per bank, krijg je een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. Je kunt vervolgens direct inloggen in je eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of je kunt ervoor kiezen om het verzoek eerst naar je e-mail te sturen om het later over te maken. Zodra wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt, ontvang je een betaalbevestiging per e-mail. Daarvan krijgt je apart nog een verzendbevestiging voor de Track&Trace code.

De extra verwerkingstijd van een order onder de betaaloptie overboeking/vooruitbetaling, bedraagt ongeveer 1-3 dagen.

Creditcard

Je kunt bij ons veilig bestellen met je creditcard. Indien je voor deze betalingsoptie hebt gekozen, vragen wij je vriendelijk om je creditcardnummer, je naam, vervaldatum en beveiligingscode in te vullen. Je creditcardgegevens worden verstuurd via een beveiligde SSL-verbinding. Vervolgens wordt je bestelling direct in behandeling genomen.

Klarna achteraf betalen

Klarna voert voor DrankStunter het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Met de Klarna App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Klarna kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Klarna houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Klarna.

Heb je algemene vragen over betalingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen (FAQ) of neem contact op met de klantenservice.

Klarna achteraf betalen