Toont alle 6 resultaten

Ron Esclavo

Ron Esclavo is een reeks gerijpte rum uit de Dominicaanse Republiek, geproduceerd met lokale gewassen en met de beste expertise. Binnen de Ron Esclavo serie vind je een rum voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een aangename rum voor beginners of vatsterkte voor de ervaren rumkenner, je vindt het hier.

Alle rum in deze serie is complex en bevat delicate tonen van vanille, karamel en eikenhout.

Ron Esclavo is een eerbetoon aan de slaven die een hoge prijs betaalden in de geschiedenis van suikerriet en rum.

De serie bestaat uit vier delicate premium rums uit de Dominicaanse Republiek, allemaal tropisch gerijpt. Elke editie is met passie gemaakt, met vers sap van met de hand gesneden suikerriet en Amerikaanse en Franse eikenhouten vaten voor veroudering.

on Esclavo is een premium rumlijn uit de Dominicaanse Republiek. Van het verbouwen van het suikerriet tot het bottelen, alles vindt plaats in de Dominicaanse Republiek; de distilleerderij erachter is Alcoholes Finos Dominicanos. “Esclavo” is het Spaanse woord voor slaven en geeft deze rumserie zijn naam, die een eerbetoon is aan alle mensen die een hoge prijs hebben betaald in het donkere hoofdstuk van de rumproductie.

De Ron Esclavo GRAN RESERVA Ron Dominicana is gemaakt van vers suikerrietsap en heeft 5 jaar gerijpt in Amerikaanse en Franse eikenhouten vaten.

De eerste rum die we verwelkomen is onze Ron Esclavo- geniet ervan!

Leeftijd Verificatie

Om de webshop van DrankStunter te mogen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Door op ‘Akkoord’ te klikken verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent.

Of

Cheers to the moment
Direct op de hoogte Wij zullen je informeren wanneer het product in voorraad is. Laat hieronder je geldig e-mailadres achter.
Uw e-mailadres Aantal We zullen je adres niet met iemand anders delen.