Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

 

Het bedrijf werd in 1695 opgericht door Petrus De Kuyper als fabrikant van vaten en fusten voor het vervoer van sterke drank en bier. Zijn achternaam, De Kuyper, betekent twee borsten. In 1752 bezat de familie een distilleerderij in Schiedam die toen het belangrijkste centrum was voor de productie van Nederlandse jenever of jenever. In de 19e eeuw breidde het bedrijf zijn exportactiviteiten uit in Europa, Groot-Brittannië en Canada. In 1911 werd in Schiedam een ​​nieuwe distilleerderij gebouwd en daarna begon de productie van likeur. Het assortiment smaken breidde zich langzaam uit en er werden partnerschappen gevormd met distilleerderijen in Canada (1932) en de Verenigde Staten (1934, strategisch aan het einde van de drooglegging). In de jaren zestig had de productie van likeuren de productie van jenever ingehaald toen de smaak van dranken veranderde en de promotie van likeuren voor gebruik in cocktails een stijging van de verkoop veroorzaakte.

Na het verbod verkocht De Kuyper het recht om hun merken in de Verenigde Staten te produceren en op de markt te brengen aan National Distillers. In 1996 verkocht National Distillers zijn drank- en distillatie belangen, inclusief rechten om De Kuyper-merken in de VS op de markt te brengen, aan Jim Beam Brands. Amerikaanse consumenten kennen het merk als John De Kuyper & Son, dat over het algemeen goedkope likeuren maakt zoals Triple Sec en verschillende smaken Schnapps zoals Pucker, meestal voor consumptie in zoete cocktails of shots.

In 1995 ontving het bedrijf ter gelegenheid van het 300-jarig bestaan ​​de titel “Koninklijk” uit handen van Koningin Beatrix der Nederlanden. Dit leidde ertoe dat het bedrijf de naam veranderde van Johannes de Kuyper & Zoon in De Kuyper Royal Distillers. In datzelfde jaar werd Erven Warnink – de grootste producent van advocaat- en roomlikeuren.

Leeftijd Verificatie

Om de webshop van DrankStunter te mogen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Door op ‘Akkoord’ te klikken verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent.

Of

Cheers to the moment
Direct op de hoogte Wij zullen je informeren wanneer het product in voorraad is. Laat hieronder je geldig e-mailadres achter.
Uw e-mailadres Aantal We zullen je adres niet met iemand anders delen.