Toont alle 4 resultaten

Rocketshot

Na de lancering van Rocketshot in 2013 werd deze opvallende opname met zijn sensationele smaak meteen geadopteerd door de partyscene. En omdat het alcoholpercentage slechts 14% is, kunnen de feestgangers van Nederland allemaal hun laarzen vullen. Rocketshot is een echte smaaksensatie, op basis van wodka en met een kenmerkende, zoete smaak. Rocketshot is ijskoud het lekkerst als shotje.

 

Vergeet de co-piloten niet! Omdat Rocketshot al snel een paar maatjes oppikte. Rocketshot Sour en Rocketshot Pink. Pink streelt je tong met zijn frambozensmaak en is ook heerlijk in de mix met 7-up of Sprite. Maar voor de echte waaghalzen is er Rocketshot Sour. Deze op wodka gebaseerde shot die smaakt naar zure snoepjes, zal je smaakpapillen een voorproefje geven van alle uithoeken van het universum. Rocketshot Sour heeft een alcoholpercentage van 14,9%. Dat maakt deze krachtpatser van een drankje met een zacht karakter ook zeer geschikt voor evenementen en festivals.

Leeftijd Verificatie

Om de webshop van DrankStunter te mogen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Door op ‘Akkoord’ te klikken verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent.

Of

Cheers to the moment
Direct op de hoogte Wij zullen je informeren wanneer het product in voorraad is. Laat hieronder je geldig e-mailadres achter.
Uw e-mailadres Aantal We zullen je adres niet met iemand anders delen.