Toont alle 2 resultaten

Patrón tequila

Patrón is een merk van tequila-producten van de Patrón Spirits Company met 40% alcohol in elke fles. Patrón Tequilas, zoals alle tequilas, wordt in Mexico geproduceerd uit de “corazón” (hart of kern) van de blauwe agave plant. Alles, inclusief de vaten, kurken en flessen, wordt met de hand gemaakt in hun distilleerderijen.

Patrón is volledig gemaakt van blauwe agave en wordt geproduceerd in vijf versies: Patrón Silver, Patrón Añejo, Reposado, Gran Patrón Platinum en Gran Patrón Burdeos.

 

Patrón verkoopt ook een tequila-koffiemix die bekend staat als Patrón X.O. Café en een triple sec, Patrón Citrónge. Het heeft een groot assortiment tequila met een beperkte distributie Gran Patrón Burdeos Añejo.1

Samen met andere sterke drank staat Patrón bekend om zijn frequente vermeldingen in de popcultuur, hiphop en r&b-muziek.

De originele Patrón Tequila werd geproduceerd door Casa 7 Leguas, een van de oudste Mexicaanse distilleerderijen. St. Maarten Spirits (eigenaren John Paul DeJoria en Martin Crowley) kocht de merkrechten in 1989 en in 2002 verhuisde de productie naar een nieuwe distilleerderij.

In 2000 nam Ed Brown, een voormalig autocoureur, de functie van CEO over. In navolging van de reclamestrategie van Grey Goose presenteerde Patrón zijn tequila als “premium” en signaleerde “smaak en verfijning” door middel van individueel genummerde glazen flessen. De doelgroep zijn voornamelijk vodka drinkers in nachtclubs en trendy bars. Door aanhoudende verwijzingen door countrymuziek en hiphop zangers, en door Lil Jon in het bijzonder, is Patrón een vaste waarde geworden in de populaire cultuur.

In januari 2018 werd Patrón verkocht aan Bacardi, ‘s werelds grootste particuliere bedrijf in gedistilleerde dranken. Het merklogo staat in het Algerijnse lettertype.

Leeftijd Verificatie

Om de webshop van DrankStunter te mogen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Door op ‘Akkoord’ te klikken verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent.

Of

Cheers to the moment
Direct op de hoogte Wij zullen je informeren wanneer het product in voorraad is. Laat hieronder je geldig e-mailadres achter.
Uw e-mailadres Aantal We zullen je adres niet met iemand anders delen.