Toont alle 7 resultaten

Sourz

Sourz is een Engelse likeur met fruitsmaak, eigendom van en geproduceerd door Beam Suntory. De likeur wordt meestal geserveerd als shooter, maar wordt ook gebruikt in cocktails. Het staat bekend als erg zuur.

Sourz is verkrijgbaar in zes smaken. Het alcoholvolume is 15%. Voorheen waren er drie andere permanente smaken, zwarte bes, perzik en ananas beschikbaar, maar deze zijn stopgezet.

Sourz onderging in 2008 een ingrijpende re-design en de slogan “Made For Mixing” werd aangenomen. In oktober 2012 werd na een peiling op Facebook een limited edition-smaak, Sourz mango, aan het assortiment toegevoegd. Het werd later onderdeel van de permanente line-up. 

Eind 2014 was er een ander herontwerp van de verpakking, met glow-in-the-dark-inkt die op de fles werd gebruikt om hem te laten opvallen in nachtclubs. Een nieuwe limited edition-smaak, “Sourz Rainbow Ice“, werd gelanceerd in 2015.

Leeftijd Verificatie

Om de webshop van DrankStunter te mogen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Door op ‘Akkoord’ te klikken verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent.

Of

Cheers to the moment
Direct op de hoogte Wij zullen je informeren wanneer het product in voorraad is. Laat hieronder je geldig e-mailadres achter.
Uw e-mailadres Aantal We zullen je adres niet met iemand anders delen.