Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Franse wodka

Frankrijk heeft een lange en diepgewortelde geschiedenis in het maken van heerlijke wijnen en gedistilleerde dranken, waaronder Bordeaux-wijn, Cognac en Champagne, om er maar een paar te noemen. Hoewel de Fransen meer bekend stonden om deze categorieën sterke drank, drongen de Fransen de vodkawereld binnen, grotendeels dankzij de lancering van Grey Goose, dat in de jaren negentig van start ging dankzij het pionierswerk van de Amerikaanse zakenman Sidney Frank.

 

Net als bijna alle andere Franse drankcategorieën, geniet Franse vodka doorgaans een sterke reputatie als een van de meest premium voorbeelden van wodka die op de markt verkrijgbaar zijn, en Franse distilleerderijen hebben de afgelopen decennia veel succes gehad in markten zoals Amerika, en meer recentelijk, China, op basis van deze prestigieuze marktreputatie.

Hoewel flessen Franse vodka ook worden gemaakt van een verscheidenheid aan biologische producten die traditioneel worden gebruikt om vodka te maken, waaronder tarwe, gerst of aardappelen, zijn Franse distilleerders misschien wel het meest bekend om hun gebruik van druiven.

De diversiteit en hoge kwaliteit waarmee de Fransen hun vodka maken, betekent dat het een van de beste plaatsen is om te kijken bij het vinden van lichtere wodka’s die zachter, subtieler van smaak en minder robuust zijn dan veel van hun Oost-Europese tegenhangers.

Leeftijd Verificatie

Om de webshop van DrankStunter te mogen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Door op ‘Akkoord’ te klikken verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent.

Of

Cheers to the moment
Direct op de hoogte Wij zullen je informeren wanneer het product in voorraad is. Laat hieronder je geldig e-mailadres achter.
Uw e-mailadres Aantal We zullen je adres niet met iemand anders delen.