Enig resultaat

Kleiner Feigling

Kleiner Feigling is een heldere likeur met vodka en vijgen aroma en een alcoholgehalte van 20 procent die sinds 1992 wordt geproduceerd door Waldemar Behn GmbH uit Eckernförde. Door het hoge suikergehalte is het een van de zoetste likeuren.

 

Onder de productnaam Feigling’s Fancy Flavours biedt de fabrikant andere sterke dranken aan in ongebruikelijke smaken. Sinds 1 juli 2013 zijn de varianten American Popcorn, Bubble Gum, Coco Biscuit, Peanut Flips, Luxus Liquorice en Apple Pie (later omgedoopt tot Appelstrudel) verkocht.

Begin 2015 volgden de andere smaken American Ice Tea en Unkraut, die samen met de eerdere smaken in tal van tv-commercials werden geadverteerd en als onderdeel van de grootste afzonderlijke marketinginvestering in de geschiedenis van het merk. Er volgden nog vier varianten met de smaken Magic Mango en Strawberry Colada in 2017 en Cherry-Banana en Peppermint in 2018.

Leeftijd Verificatie

Om de webshop van DrankStunter te mogen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Door op ‘Akkoord’ te klikken verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent.

Of

Cheers to the moment
Direct op de hoogte Wij zullen je informeren wanneer het product in voorraad is. Laat hieronder je geldig e-mailadres achter.
Uw e-mailadres Aantal We zullen je adres niet met iemand anders delen.